| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
fm_group_bt Bagaret de seama
Data înscrierii: 31/08/2006 Mesaje: 4 Locație: botosani
|
Trimis: Mar 09 05, 2006 5:57 pm Titlul subiectului: Cauti un job?! Am unul pt. tine |
|
|
Am un job pt. tine...il faci cum vrei tu...cand vrei tu... cat vrei tu. Castigi proportional cu cat interes si timp depui..la inceput..apoi...castigi practic stand degaba...da...suna ireal?! nu...
sa-l fac sa sune real:
jobul e de reprezentant la o firma cu vanzare prin sistem MLM..multy -level- marketing...deci...tu vinzi produse...cu cat mai multe vinzi....cu atat mai multi bani faci...DAR..am zis ca apoi faci bani stand degeaba...mda...
Recrutand noi membri in retea..tu primesti puncte prin vanzarea care o fac ei...deci...tu nu faci nimic..ei fac tot..
Si ultimul argument pt acest job..in Bt sunt cam 5 reprezentanti...maxim...iar vanzarea merge !!!
Detalii la 0747150135 sau 0788436060 |
|
| Sus |
|
 |
zzz Bagaret de seama
Data înscrierii: 16/07/2006 Mesaje: 139
|
Trimis: Vin 10 13, 2006 6:00 pm Titlul subiectului: hmm |
|
|
| pare interesant..lasa te rog un id de mess la care pot afla unele detalii..toata stima...salutare |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin 10 13, 2006 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
loooool... mai era asa la... Reiffensen Banca pentru locuinte... la... a da.. si la Delphin International.. vestitul joc piramidal inrudit cu caritasul  |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/02/2006 Mesaje: 130
|
Trimis: Vin 10 13, 2006 10:10 pm Titlul subiectului: Re: Cauti un job?! Am unul pt. tine |
|
|
| fm_group_bt a scris: |
Am un job pt. tine...il faci cum vrei tu...cand vrei tu... cat vrei tu. Castigi proportional cu cat interes si timp depui..la inceput..apoi...castigi practic stand degaba...da...suna ireal?! nu...
sa-l fac sa sune real:
jobul e de reprezentant la o firma cu vanzare prin sistem MLM..multy -level- marketing...deci...tu vinzi produse...cu cat mai multe vinzi....cu atat mai multi bani faci...DAR..am zis ca apoi faci bani stand degeaba...mda...
Recrutand noi membri in retea..tu primesti puncte prin vanzarea care o fac ei...deci...tu nu faci nimic..ei fac tot..
Si ultimul argument pt acest job..in Bt sunt cam 5 reprezentanti...maxim...iar vanzarea merge !!!
Detalii la 0747150135 sau 0788436060 |
Vanzarea merge... cam cu jumatate de gura zis. Nu ai zis de ce firma e vorba, dar daca e vorba de Amway iti sugerez sa vinzi in continuare dar sa nu mergi la intrunirile lor si sa nu cumperi materialele lor motivationale gen carti, casete, CD-uri si altele. Numai bine... |
|
| Sus |
|
 |
|