Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
salut

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Dum 11 05, 2006 7:43 am    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Ba fratilor, ma admin, da m-am saturat de lameri din astia care tot se plang atata.Ba angajatii in sus, ba in jos da ce-i asta,, ia baga nishte banu ri acolo, ca n-a muri forumul fara niste plangaciosi. Am freptate sau nu ?
Dar ce-i asta domnule, in loc sa vad si eu topicuri interesante , vad numai topicuri deschise de niste looseri care se plang in stanga si in dreapta.Aveti upc, marsh la upc, aveti citynet, stati pe forum.
hai pa, bafta all Arrow
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/02/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Dum 11 05, 2006 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai terminatule taci din gura acolo ca stai bine.Nu vezi ca nu esti bagat in seama?stai pe mirc acolo ca stai bine.no mirc no life.Hai mana bobu ca ne-ai plictisit copil atomic.sterge muci si mai da un clic pe o manea ca dupa vocabular ............semeni cu vangheliecare este.
Nu uita ca nu e forum dedicat clientilor citynet.Te macina rau asai?Te oftici tare.
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Lun 11 06, 2006 6:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
2Young2Die4
Pentru moment domnul
Citat:
a_b_a_1011
are dreptate, nu e forumul CityNet, si nici al UPC. Cand am creat acest forum l-am facut pentru ca nu exista unul pentru Botosani. Dar incep sa ma satur de atata lipsa de indecenta in discutii.
Chiar nu puteti discuta civilizat ?
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Lun 11 06, 2006 8:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing CLOSE ...Domnule shef Admin... acest forum Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 11 14, 2006 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a_b_a_1011 a scris:
mai terminatule taci din gura acolo ca stai bine.Nu vezi ca nu esti bagat in seama?stai pe mirc acolo ca stai bine.no mirc no life.Hai mana bobu ca ne-ai plictisit copil atomic.sterge muci si mai da un clic pe o manea ca dupa vocabular ............semeni cu vangheliecare este.
Nu uita ca nu e forum dedicat clientilor citynet.Te macina rau asai?Te oftici tare.

ma omule..aparentele inshala...spre uimirea ta m-am nascut in '81...asa ca plimba vaca...
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 11 14, 2006 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing De ce a_b_a_1011 nu recunoaste si aici ca isi "mananca mainile" de cand cu UPC-ul Laughing Este exact expresia folosita de un amic de-al lui caruia a avut curajul sa-i zica adevarul Idea
Lucrez la TopNet si nicaieri nu sunt toate perfecte dar nu compara City Net-ul cu UPC Arrow e diferenta mare de viteza si calitate. Asta o afirm si nu in mod gratuit, dispun de ambele conexiuni si de cca 3 luni fac diferenta intre cele doua servicii Wink
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 11 15, 2006 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adrian normal ca asta ai sa afirmi ca nu ai nici un interes sa afirmi opusul.Eu am avut citynet si nu mi-a mers acum am UPC si merge.Care e problema?Putin ma intereseaza ce probleme are firma eu nu accept sa se faca experiente pe banii mei.
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 11 15, 2006 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes Eviti raspunsurile direct a_b_a .... Evil or Very Mad nu esti serios dar ceri seriozitate . Parerea mea >>>>canta la alta masa ca "mirosi" Wink
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 11 15, 2006 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lollll.si care sunt intrebarile ca sa raspund direct?am cerut sa mi se dea ceea ce am platit si ceea ce am semnat in contract.Daca nu ati fost in stare mult paaa,si nu va mai ofticati ca nu stiti sa va tine-ti clientii.Apropo era scris intr-un topic ca vom vedea acum si peste doua luni ce banda va avea UPC.Ce conteaza banda?Ce daca am banda si nu merge netul?Tu chiar nu vezi ca 70% din abonatii vostri se plang de serviciile primite.la varsta ta limbajul care il folosesti spune totul despre persoana ta.slabuta realizare la o asemenea varsta asa ca nu mai vorbi de cine pute.byeeee
uitati-va aici .RUSINEEEE cum sa faci asa ceva?numai la voi se putea intampla asta ahaahahahaah nu mai vorbiti de altii
http://www.jurnalulbtd.ro/afarticol.php?nrarticol=14&id=1015
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 11 15, 2006 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de unde si pana unde reiese ca e vorba de serviciile citynet?? au spus ca e vb de o firma care funizeaza net, dar nu au spus si numele, in BT mai sunt cateva firme de internet...
explica-te
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 11 16, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este vorba despre vecinul meu de bloc de asta stiu.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium