Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Dreptul la replica
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Vin 04 28, 2006 9:16 am    Titlul subiectului: RE Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing CU CE MANA DAI CU AIA PRIMESTI Cainii latra ...ursul isi vede de drum....
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/02/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Dum 07 02, 2006 10:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deja am plecat de la citynet si aveam doua ip-uri pt nesimtirea lor.astept UPC sau alte firme.Citynetul se duce la vale.Faliment cat de curand.M-am saturat sa le suport minciunile
Sus
Aticckk
Bagaret de seama

Data înscrierii: 05/03/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Lun 07 03, 2006 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mah, faza e ca adminul are dreptate in legatura cu oDC -ul ... adica .. .. uite te tu cat de "repede" poti copia de la cei de pe RDS .... oricum, City - net se bazeaza mai mult pe traficul intern decat pe cel extern ... si sincer , nu am nevoie sa imi ia de pe net cu 200 kb/s si de pe retea cu 50 ......

da nah , fiecare cu ce vrea .... Smile

cat despre calitatea serviciilor city - net .... se putea mai bine ,insa am fost pana acu destul de multumit ... nah .. mai au drum lung pana sa ajunga la perfectiune ,,
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 07 03, 2006 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma refeream numai la calitate ma refeream si la nesimtirea cu care isi trateaza clientii felul in care stiu ei sa rezolve problemele mai ales ca e din vina lor.Tie iti convine sa nu ai net aproape o luna si sa platesti abonamentul complet si sa iti vorbeasca si urat la telefon?vine luna asta UPC abia astept.citynetul nu e firma
Sus
Aticckk
Bagaret de seama

Data înscrierii: 05/03/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Lun 07 10, 2006 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aba. .. Smile) hai sa iti zic ... cam de 2 saptamani .. city-netu mere super ... adica. . messu se opreste in fiecare seara din 10 min 10 minute ...

so .. poate sa imi explice si mie cineva de ce netul celor de la city net mere asha de bine ?
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Mie 07 12, 2006 5:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aticckk a scris:
aba. .. Smile) hai sa iti zic ... cam de 2 saptamani .. city-netu mere super ... adica. . messu se opreste in fiecare seara din 10 min 10 minute ...

so .. poate sa imi explice si mie cineva de ce netul celor de la city net mere asha de bine ?

nu cred ca e problama este netul celor de la city net, problema cu mess-ul este ca sunt cativa hackeri pe aici care floodeaza portul de mess, si in consecinta aia dau banuri pe toata clasa de IP-uri..asa ca lasati si voi mai moale cu banurile si o sa va mearga mai bine...

Oricum, stau non stop pe messs si nu imi pica din 10 in 10 min...incearca si tu sa faci un update la el..sa-l reistalezi...cine stie..
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 07 12, 2006 7:24 am    Titlul subiectului: ha ha ha Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Daca e "tamaie" nu ai ce-i cere.... Laughing Laughing Laughing
Sus
cox
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/03/2006

MesajTrimis: Mie 07 12, 2006 6:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lasa ca nici voi nu sunteti cheie de biserica...explicati-le mai intai la oameni ce si cum se mananca si nu mai fiti cu nasul pe sus de parca in loc de cordon ombilical ati avut cablu utp...asta insa nu inainte de a va recomanda...cine se simte sa ridice mana sus sau sa taca in banca lui
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Joi 07 13, 2006 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cox a scris:
l de parca in loc de cordon ombilical ati avut cablu utp...

...tare.. Laughing Laughing Laughing Laughing

oricum..de asta este forum, sa se discute problemele pe care le au oamenii, si sa se rezolve intr-un fel sau altul...asa ca bagati intrebari si bagati si solutii Arrow fie ele de soft sau harware oriunde este o rezolvare...
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin 08 25, 2006 7:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vrei sa stii ? intreaba.. dar.. sa nu uitam.. meseria se fura Razz
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 11 16, 2006 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum sa mai intrebe omul daca i se raspunde cu nesimtire.uitati-va ce a raspuns domnul moderator adrian angajat citynet,care ar trebui sa aiba bunul simt sa-i explice la om de ce nu merge ca de aia e angajat si din banii de la clienti primeste salariul.O fi de la varsta pt ca oamenii batrani incep sa delireze.Asa a patit si bunicul meu inainte sa moara.
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 11 16, 2006 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a_b_a_1011 a scris:
cum sa mai intrebe omul daca i se raspunde cu nesimtire.uitati-va ce a raspuns domnul moderator adrian angajat citynet,care ar trebui sa aiba bunul simt sa-i explice la om de ce nu merge ca de aia e angajat si din banii de la clienti primeste salariul.O fi de la varsta pt ca oamenii batrani incep sa delireze.Asa a patit si bunicul meu inainte sa moara.

Hai sictir copilu` aici nu reprezint nici o firma ... Am nick-ul Adrian nu City Net Exclamation
Nu ma platesti tu si deci nu te lua de salariul meu , daca esti nesimtit stai acasa ! Evil or Very Mad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium