| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Vin 04 28, 2006 9:16 am Titlul subiectului: RE |
|
|
CU CE MANA DAI CU AIA PRIMESTI Cainii latra ...ursul isi vede de drum.... |
|
| Sus |
|
 |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 122 Locație: Botosani
|
Trimis: Dum 07 02, 2006 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| deja am plecat de la citynet si aveam doua ip-uri pt nesimtirea lor.astept UPC sau alte firme.Citynetul se duce la vale.Faliment cat de curand.M-am saturat sa le suport minciunile |
|
| Sus |
|
 |
Aticckk Bagaret de seama
Data înscrierii: 05/03/2006 Mesaje: 60 Locație: Bt
|
Trimis: Lun 07 03, 2006 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
mah, faza e ca adminul are dreptate in legatura cu oDC -ul ... adica .. .. uite te tu cat de "repede" poti copia de la cei de pe RDS .... oricum, City - net se bazeaza mai mult pe traficul intern decat pe cel extern ... si sincer , nu am nevoie sa imi ia de pe net cu 200 kb/s si de pe retea cu 50 ......
da nah , fiecare cu ce vrea ....
cat despre calitatea serviciilor city - net .... se putea mai bine ,insa am fost pana acu destul de multumit ... nah .. mai au drum lung pana sa ajunga la perfectiune ,, |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Lun 07 03, 2006 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu ma refeream numai la calitate ma refeream si la nesimtirea cu care isi trateaza clientii felul in care stiu ei sa rezolve problemele mai ales ca e din vina lor.Tie iti convine sa nu ai net aproape o luna si sa platesti abonamentul complet si sa iti vorbeasca si urat la telefon?vine luna asta UPC abia astept.citynetul nu e firma |
|
| Sus |
|
 |
Aticckk Bagaret de seama
Data înscrierii: 05/03/2006 Mesaje: 60 Locație: Bt
|
Trimis: Lun 07 10, 2006 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
aba. .. ) hai sa iti zic ... cam de 2 saptamani .. city-netu mere super ... adica. . messu se opreste in fiecare seara din 10 min 10 minute ...
so .. poate sa imi explice si mie cineva de ce netul celor de la city net mere asha de bine ? |
|
| Sus |
|
 |
2Young2Die4 Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/01/2006 Mesaje: 106 Locație: BT, Bucovina
|
Trimis: Mie 07 12, 2006 5:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| Aticckk a scris: |
aba. .. ) hai sa iti zic ... cam de 2 saptamani .. city-netu mere super ... adica. . messu se opreste in fiecare seara din 10 min 10 minute ...
so .. poate sa imi explice si mie cineva de ce netul celor de la city net mere asha de bine ? |
nu cred ca e problama este netul celor de la city net, problema cu mess-ul este ca sunt cativa hackeri pe aici care floodeaza portul de mess, si in consecinta aia dau banuri pe toata clasa de IP-uri..asa ca lasati si voi mai moale cu banurile si o sa va mearga mai bine...
Oricum, stau non stop pe messs si nu imi pica din 10 in 10 min...incearca si tu sa faci un update la el..sa-l reistalezi...cine stie.. |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
|
Trimis: Mie 07 12, 2006 7:24 am Titlul subiectului: ha ha ha |
|
|
Daca e "tamaie" nu ai ce-i cere....  |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/03/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Mie 07 12, 2006 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| lasa ca nici voi nu sunteti cheie de biserica...explicati-le mai intai la oameni ce si cum se mananca si nu mai fiti cu nasul pe sus de parca in loc de cordon ombilical ati avut cablu utp...asta insa nu inainte de a va recomanda...cine se simte sa ridice mana sus sau sa taca in banca lui |
|
| Sus |
|
 |
2Young2Die4 Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/01/2006 Mesaje: 106 Locație: BT, Bucovina
|
Trimis: Joi 07 13, 2006 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cox a scris: |
| l de parca in loc de cordon ombilical ati avut cablu utp... |
...tare..
oricum..de asta este forum, sa se discute problemele pe care le au oamenii, si sa se rezolve intr-un fel sau altul...asa ca bagati intrebari si bagati si solutii fie ele de soft sau harware oriunde este o rezolvare... |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin 08 25, 2006 7:58 am Titlul subiectului: |
|
|
vrei sa stii ? intreaba.. dar.. sa nu uitam.. meseria se fura  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Joi 11 16, 2006 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cum sa mai intrebe omul daca i se raspunde cu nesimtire.uitati-va ce a raspuns domnul moderator adrian angajat citynet,care ar trebui sa aiba bunul simt sa-i explice la om de ce nu merge ca de aia e angajat si din banii de la clienti primeste salariul.O fi de la varsta pt ca oamenii batrani incep sa delireze.Asa a patit si bunicul meu inainte sa moara. |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
|
Trimis: Joi 11 16, 2006 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| a_b_a_1011 a scris: |
| cum sa mai intrebe omul daca i se raspunde cu nesimtire.uitati-va ce a raspuns domnul moderator adrian angajat citynet,care ar trebui sa aiba bunul simt sa-i explice la om de ce nu merge ca de aia e angajat si din banii de la clienti primeste salariul.O fi de la varsta pt ca oamenii batrani incep sa delireze.Asa a patit si bunicul meu inainte sa moara. |
Hai sictir copilu` aici nu reprezint nici o firma ... Am nick-ul Adrian nu City Net
Nu ma platesti tu si deci nu te lua de salariul meu , daca esti nesimtit stai acasa !  |
|
| Sus |
|
 |
|