|
Forum Botosani Forumul orasului Botosani Botosani
|
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
roty84 Bagaret de seama
Data înscrierii: 19/12/2006 Mesaje: 37
|
Trimis: Dum 12 24, 2006 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunteti nebuni la cap...sunt de acord cu c ati scris ina cest topic cu maxim 20%..uitati-va si voi pe tomshardware.com sau pe alte forumuri de specialitate...am sa postez cu aproximatie cele mai bune branduri...(precizez:unele modele mai vechi sunt mai bune ca altele mai noi sau invers)
procesoare: la conversii Intel ; restul testelor arata ca AMD domina
placi baza: ABIT , nu vor face nici in 30 ani asus ce a facut pana acum abit , Gigabyte , MSI , DFI
vga: ATI este tatic , cu toate ca sunt unele modele care se apropie de ATI cei de la NVIDIA; de la ATI recomand cu incredere producatorul GECUBE iar la NVIDIA LEADTEK(diferenta dintre preturile producatorilor isi spune cuvantul)
hdd: seagate , de la primul si pana la ultimul model: RESPECT
kit destop: microsoft sau logitech
audio: creative sau eventual hercules
sistem audio: cei de la creative recomanda la placile lor de sunet tot sisteme audio creative( sunt foarte bune,dar si Logitech s-a impus in lumea sistemelor audio)
unitati optice:cel mai bun cd-rom facut vreodata este un model de la teac 40x , este parerea mea si a multor persoane; apoi poate fi dvdrw: plextor sau toshiba (modelele noi).
surse: pt cei care nu prea au bani recomand surse allied , se stie ca cele mai tari sunt enermax , thermaltake , seasonic, akasa
monitoare: claritate mai mare o au crt-urile dar ...tot mai bine un LCD...zic eu ca samsung si la LCD si la CRT sunt printre primii.
sper sa nu para o ofensa celor care au mai postat aici dar sunt niste pareri pe care le-am acumulat in urma multor discutii pe forumuri din strainatate si a testelor facute de ce i de la tom's hardware. bafta all! |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/02/2006 Mesaje: 130
|
Trimis: Lun 12 25, 2006 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
In ultima vreme, in cazul procesoarelor si placilor video situatia sa inversat radical. Ultimele procesoare intel sterg pe jos chiar si cu FX-urile de la AMD. Nu mai zic de Nvidia care daca ar avea ca si coechipier un procesor capabil, ar fi nevoie de doua bucati ATI X1950XTX ca sa il doboare. Si poate chiar mai mult.
In privinta placilor Asus, Tom's Hardware fac teste si pe placi Asus. Deci nu sunt chiar ultimele pe piata. In experienta personala nu am avut probleme cu placile lor.
Gigabyte mai degraba dau rateuri. Desi au multi fani eu nu ma numar printre ei. Doua placi P965DS3 bushite in 2 zile spun totul.
La sisteme audio Logitech ruleaza.
La monitoare LCD-ul este castigator la "claritate". Sau mai bine zis contrast. Intraba pe oricine a trecut de la CRT la LCD si iti va spune acelasi lucru. Mai ales daca panoul e o variatie de matrice MVA.
La celelalte categorii sunt de acord cu tine.
Bafta. |
|
| Sus |
|
 |
roty84 Bagaret de seama
Data înscrierii: 19/12/2006 Mesaje: 37
|
Trimis: Lun 12 25, 2006 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| recunosc ca la monitoare nu prea am experienta...posibil sa fie adevarat ce spui tu,dar.... tot din experienta...s-au busit 4 placi de baza asus... 2x a7v880 , a7n8x-x , a8n-e la mine pe calculator...de mult timp am tot facut upgradeuri la calculator si am investit pana la o anumita performanta care ma multumeste la banii care i-am investit..deci ... cu toate ca au avut sau nu probleme in trecut asus (pl video sau pl baza...etc), asus nu este deloc la inima mea.nu ma numar printre fanii asus. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
Gazduire Linux
Wallpapers |
Celebrities wallpapers |
Girls wallpapers |
It4you --
Tapety --
Scripts directory
-- Linux Commands
-- Vile Bucium
|