| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
2ez4me Bagaret de seama
Data înscrierii: 20/11/2006 Mesaje: 114
|
Trimis: Lun 12 25, 2006 6:08 pm Titlul subiectului: Nelamuriri despre UPC... |
|
|
Cum sta treaba. Am fost la citynet si mergea bine odc-ul si nu chiar atat de bine web cu tot ce cuprinde ( mess torrente, jocuri pe svr exterioare, ect.) . Acuma is pe UPC si merge extrabine web cu tot ce cuprinde(mai putin torrentele; alea de cateva zeci de MB se termina, alea de marimea unui film , cd de joc nu mai termina in veci. Ajung la 99,6..7..8 % si acolo se intepenesc). Asta ar fi o problema neterminarea torrentelor. A doua e cu odc-ul. Practic nu se mai conecteaza pe nimic in afara de alea din afara orasului. Din oras nu mai merge sa se conecteze pe nimic( bootsani.dc , magnum , acx, doar pe clona mia intra cateodata ). Deci care e treaba cu torrentele si cu odc-ul ? Cand am vb odata cu unu la casierie a zis ca UPC ul nu accepta/nu da voie ( ceva de genu asta) retelele odc ca ar fi ilegale. Deci e posibil ca UPc ul sa ne blocheze accesul la adresele de odc din oras? poate au facut rost de ele si au restrictionat acesul la ele din start . Asa ce fac ? Torrenteel mari nu se termina niicodata, odc zero, asa ca nu mia am de unde face rost de un film sau ceva , un joc. Care are informatii pls sa raspunda ca disper cu D MARE ( |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/02/2006 Mesaje: 130
|
Trimis: Mar 12 26, 2006 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Folosesc tehnologia bittorrent de ceva vreme si pot sa-ti spun ca in cazul tau nu e problema de retea. Daca erai limitat de UPC nu ajungeai sa transferi 99% din el si apoi sa ramai acolo. Mai mult ca sigur e ceva in neregula cu torrentele tale. Am intalnit si eu fake-uri care mergeu pana la un procent apoi se opreau. Am mai avut unele care intepeneau la 99,9%. Astea le rezolvi cu un STOP/START, eventual si cu o reverificare a fisierului downloadat.
Mai trebuie sa verifici si daca ai seederi la torrentele in cauza.
Deci daca ai trafic pe torrent reteaua nu e limitata.
La DC++ treaba sta altfel. Aici depinde de hub-urile pe te conectezi. De vreme ce te poti conecta la alte hub-uri, porturile pe care functioneaza protocolul DC++ nu sunt blocate. Mai mult ca sigur hub-urile care nu te accepta sunt ori down ori au o restrictie de IP sau DNS.
Oricum pentru clientii UPC se recomanda hub-uri cu clienti pe Astral/UPC. Totusi eu recomand sa folosesti torrentul. |
|
| Sus |
|
 |
2ez4me Bagaret de seama
Data înscrierii: 20/11/2006 Mesaje: 114
|
Trimis: Mar 12 26, 2006 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai da-mi niste adrese de huburi cu clienti astral/upc. Ca din oras nu prea merge nimic. dc.botosani.ro nu merge( zice connection timed out) , ala cu magnum ( connection refuzed by server parca ), acx o mers o vreme , acuma nimic, iar ala cu clona e la viteza intunericului stins . Da-mi niste adrese noi din BT sau suceava sau ceva ce merge bine pt. astia de la UPC. Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
|
Trimis: Joi 12 28, 2006 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| Imi pare rau dar nu am nici eu. Nu folosesc DC++. Cauta si tu pe google. Sau incearca pe www.cstrike.ro , acolo aveau o lista maricica de hub-uri din Romania. Bafta. |
|
| Sus |
|
 |
clausim Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Vin 12 29, 2006 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu creca imi bag picioarele cat de curand in upc.Hai fyberlinkule odata in bt! |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum 01 21, 2007 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
serverul dc.botosani.ro e server de DC dedicat doar clientilor CityNet... in rest.. restrictionat
--
asa stiam eu...  |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
|
Trimis: Lun 01 22, 2007 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pablo a scris: |
serverul dc.botosani.ro e server de DC dedicat doar clientilor CityNet... in rest.. restrictionat
--
asa stiam eu...  |
Nu chiar in rest. Eu de pe RDS pot intra, desi o fac din an in paste. |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar 01 23, 2007 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
oh.. inca nu stiti voi multe  |
|
| Sus |
|
 |
Andro Bagaret de seama
Data înscrierii: 13/07/2006 Mesaje: 109
|
Trimis: Mar 01 23, 2007 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pablo a scris: |
oh.. inca nu stiti voi multe  |
Actionarii RDS Botosani sunt aceeasi cu actionarii CityNet ... etc... deci de aia nu aveti restrictie LA RDS pe hubul dc.botosani.ro |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Vin 01 26, 2007 9:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| Andro a scris: |
Actionarii RDS Botosani sunt aceeasi cu actionarii CityNet ... etc... deci de aia nu aveti restrictie LA RDS pe hubul dc.botosani.ro |
Stii ce e aia actionar Stii cine a cumparat actiunile la RDS acum stii cine avea RDS inainte
Asa ca titulu informativ ....RDS e cumparat de un broscar...companie Italiana De aia merge cum merge  |
|
| Sus |
|
 |
clausim Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Vin 02 02, 2007 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merge si de pe alte retele dc.botosani.ro.Si referitor la upc asa fac ei cum afla o adresa de hub cum o restrictioneaza si numai poti intra.Eu intram pe un hub din iasi zilnic si dintr-o zi nu a mai mers.Am crezut ca cel cu hubul a restrictionat accesul.Am vb cu administratorul hubului respectiv la telefon (un fost coleg de facultate) si mi-a zis ca poate intra oricine de oriunde.Am veriicat de la un vecin care e pe city net si surprise a mers.... Asa ca bye bye UPC!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
|