| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Iulyy Bagaret de seama
Data înscrierii: 09/01/2006 Mesaje: 31 Locație: Botosani
|
Trimis: Mie 02 01, 2006 9:02 pm Titlul subiectului: NEED HELP !!! |
|
|
Care imi pune si mie la niste filmuletze de cs cateva efecte misto...? dar free ca nu am $$$ sa platesc...yo am incercat cu sony vegas dar imi face format wav si nush cum sa dau sa faca .avi...  |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin 03 03, 2006 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
pai.. nustiu.. www.google.ro cel mai simplu sa gasesti ceva ce ai nevoie... |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/02/2006 Mesaje: 130
|
Trimis: Sâm 03 04, 2006 8:06 am Titlul subiectului: Re: NEED HELP !!! |
|
|
| Iulyy a scris: |
Care imi pune si mie la niste filmuletze de cs cateva efecte misto...? dar free ca nu am $$$ sa platesc...yo am incercat cu sony vegas dar imi face format wav si nush cum sa dau sa faca .avi...  |
Daca ai avut 450 de dolari pentru Vegas, greu de crezut ca n-o sa mai ai si pentru altceva, desi Vegas ar trebui sa faca tot ce vrei tu. Din experienta mea Vegas e printre cele mai bune programe de editare video. Apropo de experienta, asta se castiga cu practica, asa ca incearca sa faci tu insuti ceva in Vegas inainte sa intrebi pe altii. Si de asemenea, cum a zis si pablo se exista si Gogu...
Ultima modificare efectuată de către Dorio la Joi 04 13, 2006 4:48 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
2Young2Die4 Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/01/2006 Mesaje: 106 Locație: BT, Bucovina
|
Trimis: Sâm 03 04, 2006 7:48 pm Titlul subiectului: Re: NEED HELP !!! |
|
|
ia si incearca sa te joci un pic prin el..sa pui o faza dintr-un film...sa faci tranzitii intre ele..poze...cu tupeu ca nu se intampla nik. Eu am reusit dupa multe ore de transpir sa fac un prapadit de limulet de counter..si exact cum a spus si colegul...vegasul exceleaza....dar mai este si Adobe Prremiere, dar la ala iti trebuie sistem frumushel...  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Sâm 03 04, 2006 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nici nu mai stiu exact cum e pe-acolo...dar la vegas este faza cu rendarea..si schimba pe-acolo din setairle alea...incearca un codec bun, de ex (K-lite codec, are DivX gata cracuit si-l il poti folosi) incerca toate setarile de pe-acolo./.... |
|
| Sus |
|
 |
Iulyy Bagaret de seama
Data înscrierii: 09/01/2006 Mesaje: 31 Locație: Botosani
|
Trimis: Vin 03 17, 2006 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate mai tin yo minte in vegas imi face format wav...park...numai stiu ca nu am mai umblat cu vegasu... cum fac ? |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Joi 07 27, 2006 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
In FILE ai Rendere As...
acolo ai optiune sa-ti alegi formatul final, adik avi, mpeg, etc, cat si codecul care vrei sa-l folosesti....Lupta mare e la codec(adik care face comprimarea cea mai faina). Incearca Xvid, si fa experimente pe-acolo, joaca-te cu setarile ...nu mai stiu nici eu exact cum trebuie facut |
|
| Sus |
|
 |
garrett Bagaret de seama
Data înscrierii: 11/02/2006 Mesaje: 134 Locație: EU
|
Trimis: Joi 04 05, 2007 6:12 am Titlul subiectului: Re: NEED HELP !!! |
|
|
| 2Young2Die4 a scris: |
ia si incearca sa te joci un pic prin el..sa pui o faza dintr-un film...sa faci tranzitii intre ele..poze...cu tupeu ca nu se intampla nik. Eu am reusit dupa multe ore de transpir sa fac un prapadit de limulet de counter..si exact cum a spus si colegul...vegasul exceleaza....dar mai este si Adobe Prremiere, dar la ala iti trebuie sistem frumushel...  |
SALUT
vreau sa vad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
|