Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Despre huliganism

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
PETEAN BOGDAN
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/01/2006
Locație: BOTOSANI

MesajTrimis: Mar 01 31, 2006 5:13 pm    Titlul subiectului: Despre huliganism Răspunde cu citat (quote)

nimeni nu discuta de micile s-au marile neplaceri intilnite pe strada la discoteca s-au ma rog in alte locuri unde va petreceti timpul liber.
cu ceva timp in urma urmaream o emisiune la TV care dezbatea situatia creata cu hotul prins in casa shi impuscat, o situatie mai aparte a patit-o fiul meu care a venit de la scoalala ora17 a fost acostat de 2 mici indivizi (viitori nostri hoti,criminali delicventi mindria TARII) shi l-au batut doar ca a trecut pe linga ei. voi ce ziceti este normal? cine poate sa faca dreptate!
eu zic ca parintele daca poate daca nu ramine cu bataia si teama de a nu se intilni din nou cu ei.

CE PARERE AVETI ?
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Mie 02 01, 2006 12:05 pm    Titlul subiectului: Re: Despre huliganism Răspunde cu citat (quote)

PETEAN BOGDAN a scris:
nimeni nu discuta de micile s-au marile neplaceri intilnite pe strada la discoteca s-au ma rog in alte locuri unde va petreceti timpul liber.
cu ceva timp in urma urmaream o emisiune la TV care dezbatea situatia creata cu hotul prins in casa shi impuscat, o situatie mai aparte a patit-o fiul meu care a venit de la scoalala ora17 a fost acostat de 2 mici indivizi (viitori nostri hoti,criminali delicventi mindria TARII) shi l-au batut doar ca a trecut pe linga ei. voi ce ziceti este normal? cine poate sa faca dreptate!
eu zic ca parintele daca poate daca nu ramine cu bataia si teama de a nu se intilni din nou cu ei.

CE PARERE AVETI ?

Rolling Eyes Bogdane...atat timp cat noi contribuabili platim din munca noastra salariile Politiei, Administratie etc si nu zicem/reclamam nimic, sau daca incercam sa facem aceasta suntem priviti ca "infractori" ce rost au discutiile ?
P.S. No comment Cine sunt acei delicventi, tineri ca tine..... colegi sau rromi dar TINERI Wink
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Mie 02 01, 2006 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eeee....badarani au fost si inca sunt si vor fi printre noi...

treaba de mai sus se datoreaza celor "7 ani de-acasa", si eu si voi ati fost tineri, dar ne-am cumintit Laughing
Problema e ca huliganii aia mai mari sperie lumea si uneori ii sperie si pe politai! Ce se poate face...Eu ca cetatean...nu pot sa staqu indiferent daca unu din fata mea este pradat:), dar nici sa am neczuri dupa aia, adik incerc cumva sa-i indepartez(cu un telefon, un tipat, ceva..ma rog...)...Ce ar putea face tara ?....mai multa politie pe strazi si ma refer la politai care sa faca fata huliganilor!!!
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie 02 01, 2006 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cineva zicea ceva de genu.. Ii scoatem pe stadioane si ii impuscam... ei.. nici chiar asa.. dar.. cat de cat macar Rolling Eyes parerea mea..
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Mie 02 01, 2006 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Impuscati doi si cumintiti 1000, impuscati 1000 si ii linistiti pe toti.
Very Happy

Am spus tot !
Sus
johnny
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/12/2005
Locație: BT

MesajTrimis: Vin 02 03, 2006 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A-si fi curios sa stiu cati dintre noi au vazut acte de huliganism si ce au facut atunci.In afara de a anunta organele abilitate care ...
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Vin 02 03, 2006 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca nu am asistat la asemeanea act, Laughing fereasca Sfantu' Laughing
dar in caz nefericit, cred ca as tipa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin 02 03, 2006 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2Young2Die4 a scris:
inca nu am asistat la asemeanea act, Laughing fereasca Sfantu' Laughing
dar in caz nefericit, cred ca as tipa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

da.. si cine te aude ? si chiar daca te aude... cine se baga ?
asa-i romanu.. ia iate de un tigan.. sa vedem.. cati sar pt el Mad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium