Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Merge ??

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Oby172000
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 9:00 am    Titlul subiectului: Merge ?? Răspunde cu citat (quote)

de o vreme cred ca v'ati dat shi voi seama(acx;rds;etc) downloadam foarte greu din reteaua city-net...ceva de genu incepe de la 2-3 kilo shi scade pana se deconecteaza....
ce parere aveti?
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa va spun cum sta aceasta problema in iasi.
Din cate retele sunt, au facut pearing intre ele unele si asociatii. In acest fel sunt cateva huburi mari. Unele au inchis accesul din exterior pentru a nu mai fi atatea discutii de rata de transfer intre retele. Altele pentru a face rost de sharing, au lasat posibila conectarea din exterior. Si aici sunt probleme cu unele retele care pun limitari de genul upload pe anumite subretele, dar au fost rezolvate. Adica lumea stie si nu mai copie de la ei. Oricum sunt si multi utilizatori care folosesc limiter, pentru a limita banda de upload ( unii nu pot juca bine cand li se foloseste acea banda, altii nu mai pot misca mouse in win daca au un comp mai slab, altii din rautate )
Cam asa stau lucrurile prin iasi.

Ultima modificare efectuată de către admin la Mar 04 25, 2006 9:07 am, modificat de 1 dată în total
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/02/2006

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 9:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti spun eu de ce!!pt ca sunt limitari puse drept dovada si serverele locale de counter pe care nu se mai poate juca deoarece apare lagul si se blocheaza si asta numai la clientii citynet cred ca e timpul sa punem capat la aceasta retea care traiesc de pe banii nostri.Nui nimic apar zilnic firme de internet cu servicii mai bune si citynetul la cate reclamatii au vor ramane fara clienti au abia astept sa vina in cartier alta firma de net si nu numai eu ci tot cartierul abia asteapta si o sa facem o cerere la alt provider care sunt mai seriosi decat citynet
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 9:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci nu e vorba numai de odc aici este vorba de reteaua metropolitana sa nu creada ca toata lumea e proasta si nu stie ce se intampla
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 9:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am spus ce se intampla in iasi. Cate despre cuvantul "proasta" ala nu imi place Smile. Cat despre ce si cum se intampla, haideti sa va mai spun ca in contracte probabil nu apare un cir si un mir. sau daca apare si se respecta pe acel lucru ati semnat. Stiu multe retele in iasi care ofera cir de 1kbit. Deci daca vreodata vrei sa le faci ceva, ei sunt in parametri din contract.
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 9:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt multe in contract care nu sunt respectate stiu eu care sunt alea
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium