Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Counter - Strike
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Aticckk
Bagaret de seama

Data înscrierii: 05/03/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 4:02 pm    Titlul subiectului: Counter - Strike Răspunde cu citat (quote)

Pai .. chiar sunt curios cat timp jucati voi counter ..
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am votat, "cand nu am ce face", cu toate ca nu am mai jucat de vreo juma de an.
Sus
Aticckk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ... am jucat azi 4 ore cs ... si nu stiu cand a trecut timpu ... macar am ajuns la o concluzie : daca nu ai ce face si te plictisesti de moarte , joaca cs ca mai trece timpul.... altfel .. mai bine joci alt ceva. ..
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu il joc mai mult de relaxare....dar si aia in timpu liber Laughing
Sus
Aticckk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai .. eu joc de fiecare data cand vreau sa impushc pe cineva ...
Sus
12345
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/04/2006

MesajTrimis: Sâm 05 06, 2006 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce oare zic unii "Nu am mai jucat de 1 an de 3 de 7 ani hmm??"
Is very strange Confused

EDIT:Am votat a doua schema joc doar Counter Strike Source asta chiar imi place... Shocked
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 05 08, 2006 6:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum mi se par o prostie jocurile... oare va mai avea Romania programatori in viitorul apropiat ?
Sus
12345
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 05 08, 2006 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pablo ai cumva Pentium 1? Very Happy
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 05 08, 2006 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aaaa... nope Very Happy am un amarat de Duron si is foarte multumit de el... imi ofera exact ceea cei cer Razz calculatorul a fost creeat pentru a ajuta omul, nu pentru a-l face un "criminal"... de fapt trebuia fara ghilimele.. stiti doar ca s-au intamplat multe cazuri de violenta in randul tinerilor din pricina acestul joc...
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Lun 05 08, 2006 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda...nu degeaba strig pe la servici ..."Go,go,go!!!"" and "Fire in the holle"!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
12345
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 05 10, 2006 11:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aia care au facut crime din urma jocurilor eu sincer ii consider fara minte ca un om normal nu face asa ceva dupa ce joaca un joc imagineaza-ti ce ar fi daca am face toti ce vedem prin jocuri.
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Joi 05 11, 2006 8:09 am    Titlul subiectului: CS Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Daca sunt in stare sa se oftice si sa se ameninte cu "gasca" ...pentru o porcarie de joc ...asa consider eu CS....ce te mai miri Wink
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Atat gandesc ....asta joaca Rolling Eyes
Sus
Aticckk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 07 03, 2006 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda .... faza e ca la joaca foarte multi care au destule probleme cu nervii .... Smile

si e cam najpa .. adica .. joci linistit si te trezesti ca te ameninta .. bla .. bla... mda .. cred ca cei ce ameninta lumea la cs sunt f. palizi .... Smile
Sus
ander
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/12/2005

MesajTrimis: Vin 08 11, 2006 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s`au dus vremurile bune ale acestui joc.. acu` intalnesti numai cheateri.. admini care se cred Dumnezeu care iti dau kick/ban daca joci mai bine decat ei etc. oricum e un joc si asta si scopul lui este relaxarea, distractia, etc. desi pt multi a devenit un stil de viata Laughing( and that`s bad thing )

Adrian a scris:
Daca sunt in stare sa se oftice si sa se ameninte cu "gasca" ...pentru o porcarie de joc ...asa consider eu CS....ce te mai miri

Atat gandesc ....asta joaca

totusi cei care l`au facut au depus munca in realizarea lui si tinand cont ca a captivat milioane de jucatori .. putem sa zicem ca nu e chiar porcarie. Laughing
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Dum 08 13, 2006 7:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca v-ati cumpara si voi jocul si ati juca pe servere legale ar ramane pe serverele pirat doar cheaterii sa se omoare intre ei. La un moment dat ar zice, ce naiba, sa intru si eu la astia, doar 35 RON nu e o avere. Si intra pe servere legale si isi baga si codurile cand vad ca-s varza. Si iau rapid un ban pe cont si s-au dus 35 RON. Acum, daca n-au chef sa-si faca cont si sa dea 35 RON la fiecare conectare vor juca si ei curat. Deci morala >> luati-va jocul original. 35 RON nu-i o avere.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium