Stiu linux, stiu windoz, insa din pacate folosesc windoz.
De ce ?
simplu pentru ca ... 1...acasa am o sotie care daca incerc sa ii spun ca linuxul e beste...e sigur....etc....si ea imi spune ca nu are aia, ca nu...nu stiu ce....mai mult ma cert, asa ca....acasa ramane windoz
2 la work....trebe sa fac niste chestii pe care inca din pacate nu prea pot sa le fac in linux....si...uite asa am si acolo windoz....
Ca ...dupa parerea mea ar fi mai misto in linux...asta e cu totul altceva.
La work, m-a mancat pe mine dupa ureche sa pun un linux sa vad cum se comporta intr-o retea de windoze....si...minune mare.
DOAR CU CD-URILE DE INSTALARE, am reusit sa imi vad toate perifericele, ma refer la scaner, imprimanta, retea...si spre surprinderea mea, in 5 min. dupa instalare, am reusit sa copiez de pe alt computer, sa printez si....mai era putin si ma si jucam, insa .... a venit sefu' si am avut ceva treaba...si am revenit la windoz.
Faza cu linux-ul versus Windowz nu stiu daca e prea bine dezvoltata ca idee in Romania.
Aici a patruns windowzu' ca.....o caracatitza...fata de linux care e folosit la firme ce au servere...web servere....eventual cineva pe acasa....insa raaaaaaar de tot.
Cand vine vorba de joace....aici deja problema e super mare, pentru ca aia nu poti juca, aia nu..
si deci...din pacate windoz rulzz...
Da'...cine stie...poate-poate mai exista o sansa si pentru pinguin.

Author